Un nou servei a les comarques gironines

La psicologia s’interessa per garantir la salut a les persones, és a dir, el benestar físic, social i emocional. Psicoabast, com a professionals de la psicologia, neix amb l’objectiu d’oferir el suport psicològic de qualitat a infants i adolescents que necessitin recuperar i/o millorar la seva qualitat de vida. En són algun exemple els problemes de conducta, emocionals, relacionals i/o amb problemes d’aprenentatge.

Com ja sabeu, durant la infància i l’adolescència és quan iniciem el desenvolupament de la nostra identitat, autoestima, interessos i valors. Per aquest motiu, esdevé de vital importància aprendre a construir les nostres relacions socials de forma sana, de manera que contribueixin a millorar el nostre benestar emocional i no siguin una font de malestar. Nosaltres proposem treballar les habilitats socials, per tal d’adquirir els recursos per relacionar-nos amb les persones del nostre entorn, sempre adequant-nos a les necessitats i al nivell de desenvolupament de l’interessat.

També és durant els primers anys de la nostra vida quan aprenem a aprendre. És a dir, comencem a incorporar les estratègies que ajuden a desenvolupar les competències que ens construiran com a adults competents i autònoms. Des de Psicoabast, oferim el suport per poder millorar les tècniques d’estudi, l’autoavaluació, la motivació, així com classes de repàs i/o ampliació per tal de contribuir en la qualitat dels aprenentatges.

Som conscients que cada cas és diferent i per aquest motiu adaptem la intervenció a les necessitats de cadascú i amb rigor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s