La orientació laboral: pendre decisions amb il·lusió i fermesa

Un dels aprenentatges més importants en els quals ens veiem immersos té lloc quan hem de pendre una decisió. Sabem que el llarg de la vida ens trobem en multitud de decisions a pendre i no sempre és fàcil haver de renunciar a altres camins per poder llençar-te de pler en l’opció escollida.

Aquest procés encara es fa més difícil en funció de diversos factors, per exemple: del moment de la vida en què ens trobem, de les conseqüències que creiem que tindrà cadascuna de les opcions, de les pressions del nostre entorn, de la percepció de les pròpies habilitats i estratègies per aconseguir allò que volem i evidentment la temàtica de la qual tracti el dubte. Una de les preguntes que sovint generen més preocupació és: “què faig amb el meu futur?”

El decidir sobre com volem construir el nostre futur, no és una decisó fàcil per diversos motius. Entre d’altres, sovint ocorre a l’adolescència o juventut, i se’ns demana que triem un camí que en principi, se suposa, serà per tota la vida. Aquí és on entren en joc totes les variables que ens podem  imaginar i que encara dificulten més aquest procés. L’acompanyament i suport que es pugui donar des de la família, amics, professorat i entorn en general, pot ajudar a desencallar una situació complexa de manera que pugui ser tractat d’una forma sana i constructiva.

És per aquest motiu que des de Psicoabast oferim la possibilitat de poder consultar els vostres dubtes i poder assessorar a tothom qui ho necessiti. Per tal de concertar una visita, us podeu posar en contacte amb mi.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s